srijeda, 18. studenoga 2020.

PRAZNICI NAM STIŽU: NEKA OVE GODINE BUDU NAJPOSEBNIJI

PRAZNICI NAM STIŽU: NEKA OVE GODINU BUDU NAJPOSEBNIJI

POKLONITI SREĆU NIKAD NIJE BILO LAKŠE

Stiže nam najtoplije doba godine. One u kojem dijelimo ljubav, širimo sreću, uređujemo dom i unosimo toplinu u svako druženje. Ova godina je posebna po mnogo čemu, ali neka barem ovaj period godine bude najposebniji po unikatnim i jedinstvnim  poklonima koje ćemo darivati! Poklon ne mora da bude skupocjen da bi bio najvrijednije što nam je darovano. Može to da bude iskren osmijeh, topla riječ, zagrljaj, ali i najposebnija uspomena koju smo stvorili zajedno sa dragim osobama.

Ove godine možete pokloniti uspomene i da one ostanu trajno kao ukras u slici. Neka sve uspomene koje želite sačuvati od zaborava budu dio novih porodičnih trenutaka.  Time poklanjate dio sebe u trajno vlasništvo voljenim osobama. Zato ove godine birajte personalizirane poklone.

Kugla koja sadrži najdražu uspomenu može ove godine biti dio dekora vašeg bora.

Hint: Prečnik kugle je 11 cm, što znači da fotografija koju izaberete treba da bude centrirana, tj. osobe na slici centrirane, pa i malo udaljene kako bi mogli stati u kuglu.



Kugla je prečnika 10 cm i u njoj se nalazi 8 poruka po vašoj želji. Kugla se može otvoriti (pažljivo) i zatvoriti ponovo, da služi svojoj svrsi i ukrašava bor


Poruka u boci je personalizovana, po vašoj želji, ili ako vam treba pomoć pri izaboru poruke na određenu temu, stojimo na raspolaganju. Dimenzija bočice u koju se pakuje porukica je 8 cm. Bočica može biti ukras za bor ili stajati na polici kao podsjetnik na lijepe riječi u njoj.

U Vrećici sreće se nalazi 10 predmeta, koji imaju simbolično značenje. Izaberete predmete a unutar većice se nalazi i porukica sa objašnjenjem i simbolikom svakog izabranog predmeta. Pokloniti sreću nikad nije bilo lakše.


Za sve informacije, javite nam se na instagram profil Vrećica Sreće