subota, 5. rujna 2020.

Vrećica Sreće za one koje voliš!

Sreća je veća kada se dijeli. Zato, kada želite nekom pokloniti sreću, spakujte je u jednu vreću.

Vrećica Sreće je prvi brendirani proizvod od Scout Sisters BH, osmišljen i rađen s ljubavlju!

VREĆICA SREĆE sadrži sve ono što želite pokloniti i podijeliti s dragim i voljenim osobama. Dobre želje, ljubav, zdravlja, prijateljstva i sve što treba da se sreća širi i raste.

U VREĆICI SREĆE se nalazi 10 simboličnh znakova/predmeta koji donose sreću osobi kojoj se poklone. Sadržaj Vrećice pokazuje da volite i da vam je stalo do osobe kojoj ćete Vrećicu pokloniti. Unutar Vrećice se, također, nalazi i objašnjenje za svaki predmet – šta znači i kako može pomoći u životu.
Tekst koji se može naći unutar vrećice.
  • Vrećica Sreće je tu za važne datume, ali i za svaki dan, da bude ukras na zidu ili da je nosiš u koferu kad ideš na put!
  • Prigodan je poklon za ženska okupljanja i druženja prijateljica koje žele između sebe razmijeniti komadiće sreće.
  • Vrećica je univerzalna, nije niti „muška“ niti „ženska“ - prigodna je samo za lijepe želje!
  • U bilo kojim prigodama možete je pokloniti mami, tati, sestri, bratu, prijatelju, prijateljici, može biti simboličan poklon za tek rođene bebe, djevojačke večeri, rođendane, momke i curke, partnere, supružnike.... ukratko rečeno – za osobe koje volite!
  • Ono što vrećicu čini još više posebnom i boljom, jeste to što je možete personalizirati! Da, tako je! Mi Vam pošaljemo listu predmeta sa koje vi izaberete 10 komada... ukoliko na listi nije Vaš zamišljeni predmet, obezbijedit ćemo ga vrlo rado i obogatiti našu listu dobrih želja!
  • Za sve informacije o Vrećicama Sreće javite nam se u inbox/dm. Čekamo Vas! Širimo sreću zajedno!